Груби на средба со косовскиот амбасадор: Разговарале за изборите, пописот, но и за процесот против водачите на ОВК во Хаг

Првиот вицепремиер се надева дека поранешните лидери на Косово ќе се вратат со чист образ и дека … Продолжи со читање Груби на средба со косовскиот амбасадор: Разговарале за изборите, пописот, но и за процесот против водачите на ОВК во Хаг