Грција: Нови заштитни мерки во црвените ковид-зони

Во Солун, Атина и Халкидики ќе се зголеми времетраењето на полицискиот час и наместо од 21 часот … Продолжи со читање Грција: Нови заштитни мерки во црвените ковид-зони