Грејната сезона тропа на врата, Владата сè уште оптимистички преговара за набавка на енергенси

Прашан на што конкретно се должи оптимизмот дека скопјани ќе имаат парно навреме, владиниот соработник за енергетика … Продолжи со читање Грејната сезона тропа на врата, Владата сè уште оптимистички преговара за набавка на енергенси