Граѓаните ќе може да гласаат и со лични карти и пасоши чија важност истекла до девет месеци пред изборите – изгласани измените на Изборниот законик

Со усвоените предлог-измени на Изборниот законик, дополнително се овозможува граѓаните кои наполниле 18 години заклучно со денот … Продолжи со читање Граѓаните ќе може да гласаат и со лични карти и пасоши чија важност истекла до девет месеци пред изборите – изгласани измените на Изборниот законик