Градоначалникот на Москва нареди задолжително вакцинирање против коронавирусот

Поради наглото зголемување на бројот на заразени со коронавирус, московскиот градоначалник нареди од вчера до 19 јуни … Продолжи со читање Градоначалникот на Москва нареди задолжително вакцинирање против коронавирусот