Градоначалничката Арсовска му предлага на Курти улица во Приштина да се вика „Тодор Александров“

Град Скопје информира дека градоначалничката Данела Арсовска до Советот на Град Скопје денеска поднела иницијатива за враќање на … Продолжи со читање Градоначалничката Арсовска му предлага на Курти улица во Приштина да се вика „Тодор Александров“