Го победив ковид-19, но при најмал напор сè уште губам здив, вели 65-годишната Демирали

Шеесет и петгодишната Себахат Демирали го победи коронавирусот и вели дека иако сега се чувствува подобро, сè … Продолжи со читање Го победив ковид-19, но при најмал напор сè уште губам здив, вели 65-годишната Демирали