Главните преговарачи на Белград и Приштина денеска на средба со Лајчак во Брисел

Главните преговарачи пристигнуваат во европската престолнина само два дена по неуспешниот дијалог за решение на проблемот со … Продолжи со читање Главните преговарачи на Белград и Приштина денеска на средба со Лајчак во Брисел