Гласовите за оставка на Мицкоски станаа хор

Во ист ден кога Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ очекувано даде поддршка за измени на Статутот на партијата, … Продолжи со читање Гласовите за оставка на Мицкоски станаа хор