Германија од 1 јули го укинува предупредувањето за патување во повеќе земји

Ограничувањата и натаму остануваат во сила за земјите што сè уште имаат голем број заразени и голема … Продолжи со читање Германија од 1 јули го укинува предупредувањето за патување во повеќе земји