(ФОТО+ВИДЕО) Пожарот кај Соколарци ставен под контрола, елиминирана опасноста за селата

Хеликоптерот на МВР сега се повлекува бидејќи паѓа мрак. Инаку повеќето кракови од пожарот се изгаснати или … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Пожарот кај Соколарци ставен под контрола, елиминирана опасноста за селата