(ФОТО) Сунак и официјално стана премиер на Велика Британија: Овде сум да ги поправам грешките на претходниците

„Ме видовте за време на ковид како правам сè што можам за да ги заштитам луѓето и … Продолжи со читање (ФОТО) Сунак и официјално стана премиер на Велика Британија: Овде сум да ги поправам грешките на претходниците