(ФОТОГАЛЕРИЈА) Сеул по трагедијата во која згаснаа најмалку 151 живот

Утринските фотографии од местото на трагедијата во Сеул, во која загинаа најмалку 151 човек, а 82-ца се … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА) Сеул по трагедијата во која згаснаа најмалку 151 живот