(ФОТОГАЛЕРИЈА) Повеќе улици, куќи, гаражи и подруми во Тетово под вода по вечерашното невреме, во Долнени нема струја

Постои и ризик од излевање на Поројска река спрема Тетово -Јажинце, поради што од општина Тетово е … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА) Повеќе улици, куќи, гаражи и подруми во Тетово под вода по вечерашното невреме, во Долнени нема струја