(ФОТОГАЛЕРИЈА) Карантин дома или во канцеларија: Шангај соочен со нов бран на коронавирусот

На почетокот на месецов, овој град пријави повеќе од 20 000 новозаразени со коронавирус, што значи дека … Продолжи со читање (ФОТОГАЛЕРИЈА) Карантин дома или во канцеларија: Шангај соочен со нов бран на коронавирусот