(ФОТО) Во Струга нападнат претседателот на бугарското здружение „Шемето“, тврди дека го тепале затоа што е Бугарин

Како што изјавил Кадриески, тој бил соборен на земја и клоцан, а бил удиран и со раце. … Продолжи со читање (ФОТО) Во Струга нападнат претседателот на бугарското здружение „Шемето“, тврди дека го тепале затоа што е Бугарин