(ФОТО+ВИДЕО) Советот за безбедност се собра во претседателската резиденција во ревидиран состав

Пендаровски ја свика првата седница на ова тело по предвремените парламентарни избори и конституирањето на десеттиот состав … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Советот за безбедност се собра во претседателската резиденција во ревидиран состав