(ФОТО+ВИДЕО) Ковачевски од Прага: Макрон ја потврди поддршката за евроинтеграцијата на С Македонија

Премиерот се наоѓа во Прага каде што заедно со другите шефови на држави и влади учествува на … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Ковачевски од Прага: Макрон ја потврди поддршката за евроинтеграцијата на С Македонија