(ФОТО+ВИДЕО) Дефиле на „Комити“ вечерва го отежна сообраќајот во Скопје

Нвивачите со комитски песни, свирки од автомобилите и развеани македонски знамиња вечерва го најавија дуелот со Фудбалскиот … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Дефиле на „Комити“ вечерва го отежна сообраќајот во Скопје