(ФОТО+ВИДЕО) Чествувањето на Мара Бунева помина без инциденти, но не и без провокативни скандирања и реторика 

Главен говорник на настанот, кој најманогу го привлече вниманието на медиумите, беше бугарскиот европратеник и копретседател на … Продолжи со читање (ФОТО+ВИДЕО) Чествувањето на Мара Бунева помина без инциденти, но не и без провокативни скандирања и реторика