(ФОТО) Уште еден пожар на Јадран: Гори кај Неум

Голем проблем е и тоа што пожарот дошол до куќите, па во овој момент приоритет на пожарникарите … Продолжи со читање (ФОТО) Уште еден пожар на Јадран: Гори кај Неум