(ФОТО) Украинска ракета паднала во Белорусија – Лукашенко веднаш реагираше

Според достапните информации, се разгледуваат две главни сценарија. Според првото сценарио, проектилот долетал на територијата на Белорусија … Продолжи со читање (ФОТО) Украинска ракета паднала во Белорусија – Лукашенко веднаш реагираше