(ФОТО) Украина: Русите ќе го претворат Херсон во „град на смртта“ пред да побегнат

Во последниве недели се појавија неколку извештаи во кои се тврди дека руските сили ги принудуваат Украинците … Продолжи со читање (ФОТО) Украина: Русите ќе го претворат Херсон во „град на смртта“ пред да побегнат