(ФОТО) Роџер Федерер со солзи и овации замина во пензија

Заврши една ера, ерата на Роџер Федерер, кариера долга 24 години. Доби се од тенисот, а Федерер … Продолжи со читање (ФОТО) Роџер Федерер со солзи и овации замина во пензија