(ФОТО) Протест на матичните лекари со фотографии и получасовен молк зад маски

Повеќе матични лекари од земјава, денеска во 14 часот, прекинаа со работа и излегоа пред своите ординации, … Продолжи со читање (ФОТО) Протест на матичните лекари со фотографии и получасовен молк зад маски