(ФОТО) Пред банките сѐ уште е како на митинг по пропаѓањето на Еуростандард

Групно чекање има и утринава пред влезовите на речиси сите банки во Тетово. Граѓаните, од кои не … Продолжи со читање (ФОТО) Пред банките сѐ уште е како на митинг по пропаѓањето на Еуростандард