(ФОТО) Одбележана 20-годишнината од загинувањето на претседателот Борис Трајковски и членовите на делегацијата

Владина делегација денеска положи свежо цвеќе и на спомен-обележјето во Ротимље, близу Мостар, Босна и Херцеговина, каде … Продолжи со читање (ФОТО) Одбележана 20-годишнината од загинувањето на претседателот Борис Трајковски и членовите на делегацијата