(ФОТО) Новиот шеф на ОЈО ГОКК фатен во лага: Абази тврдеше дека нема контакти со функционери на ДУИ, а се фотографирал со Бејта и Бектеши

На едната фотографија Абази е фотографиран со Невзат Бејта, поранешен градоначалник на Гостивар и висок функциионер на … Продолжи со читање (ФОТО) Новиот шеф на ОЈО ГОКК фатен во лага: Абази тврдеше дека нема контакти со функционери на ДУИ, а се фотографирал со Бејта и Бектеши