(ФОТО) Ноќеска биле исечени каблите на Железничкиот мост во Карпош, за Град Скопје тоа е саботажа

Не сакаме да веруваме дека станува збор за намерна саботажа предизвикана од политичка агенда, велат од Град … Продолжи со читање (ФОТО) Ноќеска биле исечени каблите на Железничкиот мост во Карпош, за Град Скопје тоа е саботажа