(ФОТО) Италија добива најдесничарска влада по Бенито Мусолини, ќе ја води жена

Џорџа Мелони, потенцијалната премиерка, ги минимизира постфашистичките корени на партијата и ја претставува како меинстрим политичка групација … Продолжи со читање (ФОТО) Италија добива најдесничарска влада по Бенито Мусолини, ќе ја води жена