(ФОТО) И Заев отпатува во Белград, Вучиќ вели дека е среќен што може да го угости

Српскиот претседател вели дека е среќен што Заев денеска е во Белград И поранешниот премиер Зоран Заев … Продолжи со читање (ФОТО) И Заев отпатува во Белград, Вучиќ вели дека е среќен што може да го угости