(ФОТО) Филипче се сретна со семејство на Јасмина – жената донор која спаси три човечки животи

Министерот за здравство Венко Филипче објави дека жената донор, со чии срце и бубрези беа спасени три човечки животи, … Продолжи со читање (ФОТО) Филипче се сретна со семејство на Јасмина – жената донор која спаси три човечки животи