(ФОТО АРХИВА) Илинка Митрева – дама приватно, лавица во политиката

Илинка Митрева, која не напушти вчера, остави длабока трага во македонското општество – и како политичарка и … Продолжи со читање (ФОТО АРХИВА) Илинка Митрева – дама приватно, лавица во политиката