Филипче – Шахпаска: Барањата на родителите ќе ги дискутираме во Владата

Родителите кои користат продолжено породилно отсуство бараат мерката да се применува до крајот на декември, а не … Продолжи со читање Филипче – Шахпаска: Барањата на родителите ќе ги дискутираме во Владата