Филипче: Пикот на заразата со коронавирус кај нас најверојатно ќе биде за еден месец иако е тешко да се процени

Има список на лекари кои се обучени за пациенти во интензивна нега, околу 200 и околу 400 … Продолжи со читање Филипче: Пикот на заразата со коронавирус кај нас најверојатно ќе биде за еден месец иако е тешко да се процени