Филипче: Можно е да се редуцира работата на другите болнички оддели за да се помогне на ковид-центрите

Во моментов нема потреба да се намали бројот на прегледи и интервенции кои се закажуваат преку системот … Продолжи со читање Филипче: Можно е да се редуцира работата на другите болнички оддели за да се помогне на ковид-центрите