Фатиме Фетаи по мејл ја повлекла кандидатурата за шеф на скопското вишо јавно обвинителство

Сепак, како што вели претседателот на Советот на јавни обвинители Антонио Јолевски, ќе се бара потврда за … Продолжи со читање Фатиме Фетаи по мејл ја повлекла кандидатурата за шеф на скопското вишо јавно обвинителство