„Европскиот пат на С Македонија е преку Софија“: Радев по чествувањето на св. Кирил и Методија

Бугарскиот претседател се осврна и на заедничкото патување со македонскиот претседател во Рим, при што посочи дека … Продолжи со читање „Европскиот пат на С Македонија е преку Софија“: Радев по чествувањето на св. Кирил и Методија