Европската комисија отвори истрага за можна злоупотреба на фондовите „Еразмус плус“ во земјава

Ако биде утврдена криминална злоупотреба на фондовите, случајот ќе биде испратен до ОЛАФ, европското тело за борба … Продолжи со читање Европската комисија отвори истрага за можна злоупотреба на фондовите „Еразмус плус“ во земјава