Европската комисија ја усвои Предлог-преговарачката рамка за Северна Македонија

Откако земјите членки на ЕУ ќе се усогласат со текстот, ротирачкото претседателство со Советот на ЕУ ќе … Продолжи со читање Европската комисија ја усвои Предлог-преговарачката рамка за Северна Македонија