Евроинтеграцијата на Скопје и Тирана е меѓу приоритетите на португалското претседателство, вели Силва

Португалија ќе се обиде да ги организира првите меѓувладини конференции со Северна Македонија и Албанија во првата … Продолжи со читање Евроинтеграцијата на Скопје и Тирана е меѓу приоритетите на португалското претседателство, вели Силва