ЕУ цврсто ќе стои зад Украина до нејзиното конечно ослободување, вели Фон дер Лајен

„Нашата денешна посета ја нагласува нашата непоколеблива солидарност со Украина денес, утре и на долг рок. Вашата … Продолжи со читање ЕУ цврсто ќе стои зад Украина до нејзиното конечно ослободување, вели Фон дер Лајен