ЕУ го предупреди „Фајзер“ да не ја забавува испораката: Ја загрозувате програмата за вакцинирање

Американската компанија чија вакцина против ковид-19 е најкористена во светот, вчера најави дека ќе ја забави испораката … Продолжи со читање ЕУ го предупреди „Фајзер“ да не ја забавува испораката: Ја загрозувате програмата за вакцинирање