Ескалација на конфликтот на Блискиот Исток: ОН предупредуваат дека цената на војната ја плаќа народот

Министерството за здравство во Газа објави дека бројот на убиени Палестинци од почетокот на конфликтот со израелската … Продолжи со читање Ескалација на конфликтот на Блискиот Исток: ОН предупредуваат дека цената на војната ја плаќа народот