Есенски бран на ковид-19 во регионот: Македонија, Бугарија и Словенија со црни рекорди

Зголемувањето на бројот на позитивни случаи на ковид-19 покажува дека таканаречениот есенски бран е на прагот. Денеска … Продолжи со читање Есенски бран на ковид-19 во регионот: Македонија, Бугарија и Словенија со црни рекорди