ЕМА: Да не се форсираат нови засилувачки дози на вакцината против ковид – можно е ослабување на имунитетот

Оваа препорака доаѓа во време кога во некои земји се разгледува можноста за втора засилувачка доза на … Продолжи со читање ЕМА: Да не се форсираат нови засилувачки дози на вакцината против ковид – можно е ослабување на имунитетот