Екипа на ТВ Алсат нападната во Скопската чаршија, снимателот се здобил со повеќе повреди

Напаѓачот, како што објави Алсат, без никаков повод и причина, со остар предмет ѝ се заканувал по … Продолжи со читање Екипа на ТВ Алсат нападната во Скопската чаршија, снимателот се здобил со повеќе повреди