ЕК: Ревидираниот француски предлог овозможува почеток на преговорите со ЕУ

Европската комисија го поздрави ревидираниот француски предлог за преговарачката рамка за Северна Македонија и смета дека овозможува … Продолжи со читање ЕК: Ревидираниот француски предлог овозможува почеток на преговорите со ЕУ