Една недела Арсовска не ја прифаќа мојата оставка, вели директорот на „Градски паркинг“

Кога почна серијата оставки на директорите кои се кадри на ВМРО-ДПМНЕ, Арсовска, пак, рече дека поради несоодветно … Продолжи со читање Една недела Арсовска не ја прифаќа мојата оставка, вели директорот на „Градски паркинг“