Единаесет лица кои биле во контакт со заразената болничарка ќе бидат под двонеделен мониторинг од епидемиолог

Десет лица од потесното семејство на пациентката за која вчера беше потврдено дека е заразена со конго-кримска … Продолжи со читање Единаесет лица кои биле во контакт со заразената болничарка ќе бидат под двонеделен мониторинг од епидемиолог